Oyun Kuzusu Ana SayfaTüm Oyun Kategorileri
OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR
Oyun Kutum En Güzel Animasyonlu GIF'ler
OYUN ARA :

Oyunlar

/

Çanakkale Geçilmez / Oyun Yorumları

Çanakkale Geçilmez oyunu için yapılmış tüm yorumlar

Çanakkale Geçilmez oyunu için yapılan tüm yorumlar:
semih gülseven - 24.03.2015 14:03:00
gemi savaşı olsaydı daha iyidi 2 şık var olurdu 1 i doğru 1 i yanlış süper olurdu
mira su deniz - 24.03.2015 11:48:00
çanakkale tabiki deGEÇİLMEZ
çanakkale şehitleri - 22.03.2015 23:18:00
çanakkale geçilmez şehitlermizi unutmadık arkadaşlar çanakkale içinda türküsünü dinleyin ve nolur bana cevap yazın
Aziz İzci - 22.03.2015 13:48:00
Çok güzel bi oyun 3 tane lazer para 1258
rekorum susun lllllaaaaa - 21.03.2015 17:39:00
4259820
YAVUZ SEVİNÇ - 21.03.2015 12:10:00
OYUN ÇOK GÜZEL BİRAZ SİLAHLARLA İLGİLİ OYUN
ömer faruk - 18.03.2015 19:54:00
oyunun bitişi varmı
esra ay - 18.03.2015 13:41:00
ben bu oyun beğeimi
Mikail - 09.03.2015 17:18:00
benim skorum 92243 byler süper bir oyun. Bence herkez oynasın :D
yigit ooooo - 10.02.2015 15:01:00
bu oyunun sonu yok lazeri alınca sen birsey yapmıyon
:D - 08.02.2015 20:06:00
haaa beşincitim bu arada oyun süper ötesi hile varsa söleyin :D
zselim - 06.02.2015 10:35:00
hepsi lazer olunca sonsuza kadar oyun sürüyor
Emir Kağan - 05.02.2015 17:28:00
SKOR:405. 894
BURAK ÖZTEKİN - 30.01.2015 13:54:00
BEN 2, 30 SAAT OYNADIM 2355579 SKORA ULAŞTIM
AdsızAbi - 17.01.2015 20:38:00
Valla Haftanın 2. si oldum Skor:178768 :D V e D e O y u n h a r i k a XD
oyun harika - 17.01.2015 20:21:00
skorum 100. 852 a bide adımı oku.
- 07.01.2015 15:34:00
arkadaşlar oyunun başında hiç bir silah yok iken mermileri havadan atın en uzkataki düşmanı bile vuruyorsunuz .
İSMİNİ VERMEK İSTEYEMEN OYUNCU. - 25.12.2014 19:39:00
KAZANAMADIM LAN OF ÇANNAKKELEYİ GEÇTİLER Gerçekte ÇANAKKALEYİ KİMSE GEÇEMEZ . !!!
Onur Aydın - 12.12.2014 23:40:00
Arkadaşlar bu oyunun bir sonu varmı
sa - 11.12.2014 17:52:00
skorum 993. 789 bılerek oldum sıkıldım
sa - 11.12.2014 17:44:00
gıne ben sıze tvsıyem atıs gucunuzu gelıstırdıkten sonra havan gıbı ates edın cok ıse yarıo
 

Önceki Oyunlar 12 3 4 5 6 7 8 9 10Sonraki Oyunlar
Oyun Kuzusu  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  En Güzel Oyunlar  |  Kuzuparalı Oyunlar  |  Korku Oyunları  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Videoları  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıkla cizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir / SO / 107 / 30-12-1899
cizgi
OyunKuzusu Facebook SayfasıOyunKuzusu Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!

OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR - 29 HAZIRAN 2017 PERŞEMBE - Oyunlar - Oyun Skor - Friv Oyun - Google+

Türkiye'nin en büyük Türkçe Oyun sitesi OyunKuzusu.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip Türkçe oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunKuzusu'nda
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Kuzusu Türkçe ve Skor Kaydetmeli oyunların bir arada toplandığı ücretsiz bir oyun sitesidir.



OYUNKUZUSU YERALTINA GİDER !!!