Oyun Kuzusu Ana SayfaTüm Oyun Kategorileri
OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR
Oyun Kutum En Güzel Animasyonlu GIF'ler
OYUN ARA :

Oyunlar

/

Ganimet Yağmacıları Oyunu

Ganimet Yağmacıları : Ganimet için bir yığın düşman ordusunu yok edin. Oyun Kuzusu Türkçe Oyunlar

Ganimet Yağmacıları - Ganimet için bir yığın düşman ordusunu yok edin
OYNAMAK İÇİN TIKLA
OYUNU BAŞLAT

Nasıl Oynanır? : Ganimet için bir yığın düşman ordusunu yok edin. Fare ile düşmanların üzerine tıklayarak işlerini bitir. Kazandığın paralarla orduyu güçlendir ve büyüt. Paralara tıklayıp topla. Alttaki butonlara basarak askerlerinin seviyesini yükselt, onlara yeni silah ve giysi satın al.


Oynamak İçin Tıkla
 
Ganimet Yağmacıları Oyunu İçin Yapılan Yorumlar
emre
güzel
ROJHAT AZBOY
GÜZEL AMA BOSU YENDİKTEN SONRA ADAM GELMİYOR
tgsderx
çoookkkkk güzel
Ferhat Can Odabaş
1. Bosu yendikten sonra bir daha adam gelmiyor.
arda ayan
fena degil
hata var
oyunda hata var. köşede bulunan elmasa tıklandığında sürekli ekranı kapatıyor, kaldırılmıyor.
YORUM YAP / Oyunu Oyna
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıkla cizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir / SO / 3591 / 5-4-2017
cizgi
OyunKuzusu Facebook SayfasıOyunKuzusu Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!

OYUN KUZUSU TÜRKÇE OYUNLAR - 21 TEMMUZ 2017 CUMA - Oyunlar - Oyun Skor - Friv Oyun - Google+

Türkiye'nin en büyük Türkçe Oyun sitesi OyunKuzusu.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip Türkçe oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunKuzusu'nda
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Kuzusu Türkçe ve Skor Kaydetmeli oyunların bir arada toplandığı ücretsiz bir oyun sitesidir.








OYUNKUZUSU YERALTINA GİDER !!!